0
Kladionica

FOTO: Twitter/FC Bayern München

BAVARCI SPAŠAVAJU SEZONU PROTIV RIMLjANA!

Objavljeno: 05.03.24 u 14:10

Večeras saznajemo imena prva dva učesnika četvrtine finala Lige šampiona.

Prethodnog vikenda fudbaleri Bajerna su remizirali sa Frajburgom, čim su napravili još jedan korak u nazad u trci za titulu. Nakon gostovanja na jugozapadu nemačke Bavarci zaostaju 10 bodova za prvoplasiranim Bajerom iz Leverkuzena, 10 kola pre kraja Bundeslige, što praktično znači da se ekipa Tomasa Tuhela ove sezone oprostila od domaćih trofeja, s obzirom da su prethodno eliminisani u polufinalu nemačkog Superkupa i šesnaestini finala Kupa Nemačke.

Nemački gigant će spas sezone morati da potraži u Ligi šampiona, ali je situacija nakon prvog susreta sa svojim rivalom u okviru osmine finala elitnog takmičenja ipak nešto komplikovanija. Naime, Nebeskoplavi iz Rima su u prvom susretu slavili sa minimalnih 1:0 golom Ćira Imobilea iz penala, a domaćin neće moći da računa na Upamekana, koji je tom prilikom zaradio crveni karton. Bajern će ugostiti Lacio večeras od 21 čas u revanš meču osmini finala, sa namerom da iskoriste priliku da se domogne mesta među osam najboljih u Evropi, ali to neće biti nimalo lak zadatak. Ne cveta cveće ni među Rimljanima, što potvrđuju 3 poraza na 4 utakmice koje su usledile nakon pobede nad aktuelnim šampionom Nemačke.

Istovremeno se sastaju i Real Sosijedad i PSŽ, ali tu nije bilo nekih većih iznenađenja u prvom duelu osmine finala, kada su Sveci slavili sa 2:0 na svom terenu. Ono što je sigurno je da je kladionica AdmiralBet spremila promo kod EVROPA koji svim igračima donosi 30% freebeta na prvu dnevnu uplatu depozita. Promo kod je aktivan svakog dana do kraja sezone kada se igraju mečevi Lige šampiona, Lige Evrope i Lige konferencija, a tu su i brojni specijali, kao što su da će Kejn i Miler biti strelci protiv Lacija ili da će Dembele i Hakimi upisati po asistenciju.

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Pogledajte kompletnu ponudu, iskoristite promo kod EVROPA i uživajte u bogatom fudbalskom programu uz AdmiralBet!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter