0
Košarka

Head coach Zeljko Obradovic during the Turkish Airlines EuroLeague match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Virtus Segafredo Bologna at Stark Arena on October 20, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŽIVOT PIŠE ROMANE: Jurio je do skoro Željka za sliku, sada je debitovao za Evroligaša!(FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.24 u 10:05

Omer se brzo oslobodio i pokazao svoj talenat

Priče o dečacima koji ostvaruju uspeh u svetu sporta zbog svoje velike ljubavi prema klubu uvek su inspirativne i privlačne.Omer Zijaetin je jedan od takvih mladića koji je od malih nogu pokazivao svoju strast prema Fenerbahčeu, redovno prisustvujući utakmicama ovog kluba. Sada, sa samo 16 godina, našao se u prilici da debituje za klub koji voli.

Na samom početku, uplašeni mladić izgledao je zbunjeno dok je izlazio na teren pored velikih zvezda kluba. Ovo iskustvo bilo je daleko od njegovih dana sa Željkom Obradovićem, kada je srpski trener bio centralna figura kluba.

Međutim, Omer se brzo oslobodio i pokazao svoj talenat. Postigao je čak 6 poena, uključujući dve trojke, na svom debiju, čime je potvrdio svoju izuzetnu sposobnost i potencijal.

Ova priča o Omeru Zijaetinu samo je još jedan primer kako ljubav prema klubu i talent mogu zajedno dovesti do ostvarenja snova na terenu.

4
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter