0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ManUtd

DA LI JE NEKO GLEDAO ISTU UTAKMICU KAO ERIK TEN HAG: Nisu pogledali ka golu 3/4 utakmice, ali tvrdi da su na istom nivou! (VIDEO)

Objavljeno: 04.03.24 u 18:41

Pa ako ovako gleda na fudbal, nije ni čudo što imaju ovakve rezutlate.

U okviru 27. kola Premijer lige odigrao se derbi grada Mančestera između Sitija Junajteda na stadionu ‘Etihad’ danas od 16:30. Izabranici Pepa Gvardiole su ostvarili pobedu rezultatom 3:1 nakon preokreta. ‘Crveni-đavoli’ su poveli sjajnim golom Markusa Rašforda u 9. minutu, da bi preokret režirao Fil Foden u 54. i 80., a tačku stavio Erling Haland u 91. minutu.

Ipak, Erik ten Hag i pored totalne bezopasnosti njegovog tima po gol rivala od 23. minuta, ipak tvrdi suprotno.

„Ne, ne mislim da je tako, rezultat ne pokazuje sliku, apsolutno nije. Imamo mnogo problema sa povredama, a ipak smo imali priliku. Zaista su male razlike, mogli smo da postignemo drugi gol u spornom trenutku. Možemo da budemo konkurentni, što smo i pokazali u finalu FA kupa protiv njih kada je bilo blizu, ali Siti je u ovom trenutku, ne zaboravite to, najbolji tim na svetu“, priznaje Ten Hag.

 

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter