0
Fudbal
Bibars Natho

Bibras Natho (FOTO: Starsport)

NATHO: ‘Partizan je jedna velika porodica, spremni smo za derbi!’

Objavljeno: 03.03.24 u 14:20

‘Sve utakmice pre derbija su veoma teške.’

Fudbaleri Partizana pobedili su juče Železničar iz Pančeva rezultatom 3:1 u okviru 23. kola Mozzart Bet Superliga Srbije. Ovo je bila uvertira pred najvažniji meč sezone, a to je 172. ‘večiti derbi’ protiv Crvene zvezde koji će se narednog vikenda odigrati na stadionu ‘Rajko Mitić’.

Igrač ‘crno-belih’, Bibras Natho je za zvanični sajt kluba istakao da su sve utakmice pre ‘derbija’ teške, ali da su spremni za okršaj sa ljutim rivalom.

-Sve utakmice pre derbija su veoma teške, znam to već pet godina i o tome stalno govorim. U mislima već počinjete da mislite o toj utakmici, izgubite koncentraciju na par sekundi i onda nastanu problemi. Zbog toga je bilo važno da počnemo veoma jako od samog starta. Posle prvog gola, pali smo na par minuta, ali na kraju je ipak bio dobar performans i sada smo spremni za derbi – poručio je on.

Prvi golman tima iz Humske Aleksandar Jovanović propustio je meč sa ekipom iz Pančeva zbog kartona, pa je između stativa bio Miloš Krunić.

-Krunić je dobar i momak i golman! Teško je da prvi put nastupate za Partizan, posebno na poziciji golmana, jer je ogroman pritisak, a svesni ste da ne smete da napravite grešku. Naravno, Aca je prvi golman i izvrstan je, ali je važno kad imate i drugog golmana, kao i igrače na klupi koje možete da rotirate – naveo je.

Protiv ‘Dizelke’ su bili oko 7.000 navijača, a Izraelac je siguran da će ih biti sve više.

-Nadam se da će ih na sledećoj utakmici kod kuće biti više od 7.000. Oni su naša snaga i energija, potrebni su nam uvek! Hvala za 7.000 navijača na tribinama i želimo ih još više – rekao je.

BONUS SADRŽAJ:

PRVO OŠTETIO ZVEZDU SAD REAL MADRID: Mansano je ovo radio i ranije! (VIDEO)

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter