1
Fudbal

FOTO: Starsport

PRVO OŠTETIO ZVEZDU SAD REAL MADRID: Mansano je ovo radio i ranije! (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.24 u 13:50

Čudne odluke španskog arbitra.

Fudbaleri Valensije i Real Madrida odigrali su uzbudljivu utakmicu na stadionu ‘Mestalja’, završivši duel nerešenim rezultatom 2:2 u okviru 27. kola španske La Lige. ‘Kraljevski klub’ je bio bliži pobede, a to govori i situacija koja se dogodilo u dubokoj nadoknadi, tačnije u 100. minutu. 

Naime, Džud Belingem postigao gol za Real, ali je radost gostiju bila je kratkog daha, jer je sudija Hesus Hil Mansano svirao kraj utakmice u trenutku kada je lopta letela prema Englezu posle centaršuta Brahima Dijaza. Nakon toga, Belingem je zaradio i crveni karton zbog protesta ovakve odluke glavnog arbitra.

Podsetimo, Mansano je već imao ovakve ‘ispade’. Na utakmici između Crvene zvezde Milana u plej-ofu Lige Evrope svirao je kraj utakmice, a ‘crveno-beli’ su u tom trenutku imali korner koji bi možda i doneo pozitivan rezultat srpskom gigantu, ali je Španac odlučio da za tako nešto nema vremena. 

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter