1
Fudbal
Nenad Lalatović

Nenad Lalatović (FOTO: Starsport)

LALATOVIĆ PORUČIO: ‘Ne mogu da zabranim igračima da jedu torte i roštilj!’ (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.24 u 12:50

‘Za mene je svaka sledeća utakmica najteža.’

U okviru 23. kola Mozzart Bet Superlige Srbije na ‘Krovu’ odmeriće snage fudbaleri Voždovca Spartaka iz Subotice danas od 16:30. Trener tima sa severa države, Nenad Lalatović rekao je da gostuju ekipi koja je promenila stručni štab i igrački kadar, ali ne i filozofiju igre.

-Za mene je svaka sledeća utakmica najteža. Gostujemo Voždovcu koji je promenio igrački kadar i stručni štab, ali ne i filozofiju igre. Pogledao sam njihove utakmice u prolećnom delu i mislim da nijednu nije trebalo da izgube… Čak su mogli i do pobeda, jer su imali svoje šanse. Radi se o timu koji svake sekunde zna šta hoće, koji voli da igra , da se nadmeću – naveo je i nastavio:

Ekipu čine mladi igrači koji ne prezaju ni od čega jer im mladost donosi i hrabrost da smeju da uđu u dribling, da daju završni pas, da se kreću tamo gde drugi ne. Ja sam to sve rekao mojim igračima, da budemo li se opustili, Voždovac pobediti nećemo. To je tim koji je morao da uzme minimum tri, četiri boda do sada, ali im je nedostajalo sportske sreće – istakao je on.

Poručio je da ne može da zabrani igračima da jedu roštilj i torte.

-Ove nedelje momci su vredno trenirali. Jedan dan su pravili i roštilj, pa će me sad neke kolege sigurno kritikovati – ‘Aaa, Lalatović daje igračima da jedu roštilj’. Pa dobro, neka jedu ako vole. Sutradan je bila torta i oni su jeli, iako znam da ne treba slatko da se jede slatko previ[e. Morate shvatiti da ja to njima ne mogu da zabranim, jer ako im zabranim u svlačionici, oni će to posle jesti kod kuće – jasan je.

Neće biti lako protiv ‘Zmajeva’.

-Ja kao i svi treneri ne idem nigde da bih uzeo bod, ali neće biti nimalo lako. Znamo da nam ovo mnogo znači za hvatanje priključka za plej-off, a ista je situacija i sa njihove strane. Ona ekipa koja bude hrabrija i spremnija će osvojiti tri boda. Nadam se da će to biti moj Spartak – zaključio je Lalatović.

Ekipa Spartaka se trenutno nalazi na 11. mestu sa 27 osvojenih bodova, dok je Voždovac na poziciji broj 9 sa bodom više od Subotičana.

BONUS SADRŽAJ:

EGZUM O OBRADOVIĆU: ‘On je mnogo strastven!’

2
0

1 Komentara

  1. Covek izbezumljeno i deluje.
    Pisu da je stalno u svadji sa nasim igracima. Sumnjao sam u Radonjica ali mi je sada jasno. Definitivno ovaj covek ima problem. Pokazivanje srednjeg prsta navijacima Torina, preti da ce zaklati ….
    Sklanjajte ovo smece iz kluba

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter