2
Domaći fudbal

TSC Backa Topola - Crvena Zvezda, Superliga Srbije. Backa topola, Srbija Mart 2, 2024. (photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT)

ZANIMLJIVA IZJAVA LAZETIĆA NAKON PORAZA OD ZVZEDE: „Sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli” (FOTO)

Objavljeno: 02.03.24 u 18:25

Šta je trener TSC-a ovom izjavom želeo da kaže?

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u gostima ekipu TSC-a rezultatom 1:3 u okviru 23. kola Superlige Srbije, a trener ekipe iz Bačke Topole Žarko Lazetić nakkon meča imao je zanimljivu izjavu. 

„Pa, po rezultatu da, čestitam Zvezdi na pobedi. Prvo poluvreme smo bili nervozni, branili smo se fenomenalno, mislim da nas nisu ugrozili, imali su tri šuta na gol, mislim da je to bila dobra taktika. Sa druge strane u drugom poluvremenu smo bilii bolji s loptom, nepažnja kod drugog gola… Nismo izašli tamo gde pada lopta i tu bih se zadržao. Debitovao je igrač 2007. godište i takođe, reći ću i to igračima, sila Boga ne moli, ali Bog silu ne voli. „

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

CRVENA ZVEZDA NEMILOSRDNA U TOPOLI: Crveno-beli odnei tri boda u gostima (VIDEO)

1
3

2 Komentara

  1. Pogledaj usporeni snimak kod oba danasnja penala za CZ, pa ces razumeti trenera TSC… Takodje pogledaj i sve CZ penale sa pocetka prolecne sezone…

    0
    1
    Odgovori
  2. Ono kad si beskičmenjak ili što bi današnja omladina popularno rekla „cringe“ pa nemaš onu stvarčica da kažeš šta si mislio..
    A možda je nabeđeni trenerčić ljut što nije pokupio obećanu premiju od strane onog „kroatskog“ tima..
    A sad malo o sili i tako tome..Svako ko je pogledao ovu utakmicu video je sa koliko sile igrači ovog mađoreš gulaš-paprikaš mutanta ulaze u duele sa očiglednom namerom da ozbiljno povrede protivničke igrače i to pred najbitniju utakmicu sezone.
    Da vam nisu možda i za to obećali premije? Jer jedan povređen igrač može biti slučajnost,pa čak i dva isto ali tri to ne mogu biti nikako..
    Serem Vam se u vaš gulaš-paprikaš i ovu mučninu od bunkerisanja i anti-fudbala.Jaki ste na račima i samo to i ništa više..
    Čudi me samo kako protiv Franjovačkog čeda ne igrate ovako motivisano?
    Ili bi smo možda trebali da vam ponudimo premije da bi ste igrali normalno umesto što samo spustite gaće dole čim istrčite na „lavor“ u ulici Humskoj“?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter