0
Fudbal

Fudbal Football UEFA Champions League Group B season 2019/2020 Crvena Zvezda v Bayern Munich head coach Vladan Milojevic (L) and Interim Head coach Hansi Flick Beograd, 26.11.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HANSI FLIK BLIZU KLUPE BARSELONE: Katalonci uveliko traže Ćaviju zamenu!

Objavljeno: 01.03.24 u 15:50

Nemac bi mogao da preuzme užarenu klupu španskog giganta.

Nakon niza loših rezultat trener Barselone Ćavi Ernandez rešio je da ode na kraju sezone. ‘Blaguarana’ aktivno traži zamenu za bivšeg kapitena, a jedan od kandidata je i nekadašnji strateg Bajern Minhena, Hansi Flik koji je trenutno bez angažmana, a poslednji posao mu je u reprezentaciji Nemačke.

Španski novinar Adrijan Sančes prenosi da je Flik snažan kandidat ‘jer nije izrazio sumnju u snagu tima’. Barseloni definitivno ne cvetaju ruže ove sezone, za razliku od prošle kada su osvojili La Ligu. Nemački strateg je pouzdan pošto je sa ‘Bavarcima‘ osvojio i Ligu šampiona kao i tipletu u sezoni 2019/20.

Kao mogući kandidati da preuzmu kormilo ekipe sa Kamp Nou stadiona pominju se i Roberto de Zerbi, Žoze Murinjo i Tomas Tuhel.

BONUS SADRŽAJ:

LAZETIĆ PRED ZVEZDU: ‘To je realnost koju svi moramo da prihvatimo!’

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter