0
Fudbal

FOTO: Twitter/Manchester City

NOVA TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Agent Erlinga Halanda u Barseloni! (VIDEO)

Objavljeno: 29.02.24 u 12:50

Ovo bi bio strašan posao ‘Katalonaca’.

Kako prenose španski mediji dikrektor Barselone, legendarni Deko sastao se agentima fudbalera Mančester sitija, Erlinga Halanda o eventualnom transferu. Norvežanin je velika želja Đoana Laporta, koji ima jedan problem, a to je loša finansijska situacija i ima ograničenje da za plate može da potriši maksimalno 200 miliona evra.

Ovo bi ujedno bio i odgovor na Real Madridu na dovođenje Kilijan Mbapea i stvaranje novog rivalstva kao što je bilo između Kristijana Ronalda i Lionela Mesija. Takođe, ‘El Klasiko’ bi ponovo dobio na onom starom značaju i ovaj okršaj ljutih rivala bi ponovo bio u centru pažnje. 

Mnogi fudbalski analitičari upoređuju njih dvojicu sa Ronaldom Mesijem, rivalstvom koje je trajalo dve decenije. Svakako, ovo bi bio fanstatičan posao Barselone, a očekuje nas zanimljivo leto. Haland važi za jednog najboljih igrača današnjice, a to govore i brojke. Od starta sezone u dresu Sitija postigao je 27 golova na 30 mečeva.

BONUS SADRŽAJ:

HEZONJA OTKRIO SVOJU BUDUĆNOST: ‘Oni će imati prednost da razgovaraju sa mnom!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter