1
Košarka

Mario Hezonja (FOTO: Starsport)

HEZONJA OTKRIO SVOJU BUDUĆNOST: ‘Oni će imati prednost da razgovaraju sa mnom!’

Objavljeno: 29.02.24 u 12:20

‘Nekada ranije bih znao smer u kojem bi se moja karijera mogla razvijati.’

Košarkaš Real Madrida i reprezentativac Hrvatske, Mario Hezonja glavna tema je ovih dana. Naime, njemu ističe ugovor sa ‘kraljevskim klubom’ na kraju sezone, a verovatno bi mnogi evropski klubovi da ga imaju u svojim redovima. Pojavile su se špekulacije da je i Partizan bacio ‘oko’ na ovog sjajnog igrača.

Hezonja je u razgovoru za ‘Jutarnji list’ istakao da bi voleo da ponovo zaigra za Panatinaikos, ali da će Real imati prednost da razgovora sa njim oko obnove ugovora.

– Zaista bih voleo da ponovo igram za Panatinaikos. Videćemo kako će biti. Sada je Real Madrid moj tim, srećan sam ovde i imaće prednost da razgovaraju sa mnom čim mi istekne ugovor – naveo je.

Dodao je da je u ovom trenutku samo fokusiran na Real.

Nemam pojma. Nekada ranije bih znao smer u kojem bi se moja karijera mogla razvijati i kako se neka priča razvija vezano za mene, ali sada to nije tako. Nemam pojma i moram da kažem da me ne zanima šta ko priča, šta se događa, jer sve mi je to negde okolo. Na jedno uho uđe, na drugo izađe. Nastojim biti u maksimalnoj kontroli svojih razmišljanja, svojih odluka o tome gde želim, šta želim, za koliko želim. Fokusiran sam samo na Real Madrid i kraj naše sezone, na trofeje koje napadamo. I možda je i dobro da sam u toj poziciji, jer ne dozvoljavam da mi ništa utiče na igre, niti bih dozvolio da takve stvari utiču na mene. Na kraju dana, lepe su to brige – poručio je Hezonja.

On je ove sezone u proseku postiže 13 poena, 4,4 skoka i 0,6 asistencija na 25 utakmica u Evroligi. U svojoj karijeri nastupao je za Barselonu, Njujork Nikse, Portland, Memfis, Orlando, Panatinaikos i UNIKS.

BONUS SADRŽAJ:

VAŽNE VESTI ZA DELIJE: Crvena zvezda objavila detalje prodaje karata za 172. večiti derbi sa Partizanom!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter