1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

VAŽNE VESTI ZA DELIJE: Crvena zvezda objavila detalje prodaje karata za 172. večiti derbi sa Partizanom!

Objavljeno: 29.02.24 u 09:50

Ključna utakmica za šampiona Srbije, ali i za aktuelnog lidera na tabeli Superlige

FK Crvena zvezda obaveštava svoje navijače da su u prodaji ostale poslednjih 10 hiljada karata za nadolazeći 172. večiti derbi, koji je zakazan za 9. mart. Navijače podsećaju da ukoliko žele da prisustvuju ovom uzbuđujućem susretu, mogu svoje ulaznice kupiti putem onlajn prodaje ili direktno na blagajnama stadiona danas od 10 do 18 časova.

Ko pobeďuje u 172. Večitom derbiju?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Baza članstva Crvene zvezde broji 26 hiljada najvernijih navijača, te se poziva sve one koji još nisu obezbedili svoje mesto na utakmici, da to učine što pre, s obzirom na ograničen kontingent preostalih karata. Jedan član ima mogućnost kupovine maksimalno četiri karte kako bi omogućili prisustvo i svojim prijateljima i porodici.

Preostali kontingent karata će biti pušten u slobodnu prodaju u petak, 1. marta, a i tada će navijači imati mogućnost da ih nabave putem onlajn sistema.

Cene karata za ovaj prestižni meč su kako sledi:

Sever: 600 dinara
Istok: 1000 dinara
Zapad: 1200 dinara
Tribina „Siniša Mihajlović“: 2000 dinara

Crvena zvezda poziva svoje navijače da podrže tim na terenu i stvaraju nezaboravnu atmosferu na stadionu tokom 172. večitog derbija.

6
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter