0
Evroliga

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

ŽOC IZNEO OČEKIVANAJ PRED EFES: Dotakao se i igračkog kadra!

Objavljeno: 28.02.24 u 14:55

‘Crno-bele’ očekuje veoma bitan meč.

Košarkaši Partizana odmeriće snage protiv Anadolu Efesa u okviru 27. kola Evrolige u četvrtak od 20:30 u ‘Štark areni’. Trener srpskog giganta, Željko Obradović je rekao pred ovaj susret da je turski tim sa novim trenerom koji je bio pomoćnik i da igraju veoma dobro.

-Na prvom mestu, oni su sa novim trenerom. Izgubili su finale kupa od Fenera. Neki igrači su dobili nove uloge. Čovek koji je sada trener je bio dugo godina pomoćni i veruje igračima. Igraju veoma dobro. Ono što je važno za nas jeste da smo dobili određeni broj igrača u nedelju, reprezentativci Srbije su se priključili danas. Odradili su jedan trening. Oni koji su se vratili u nedelju su veoma posvećeni, radili su dobro – naveo je.

Dotakao se i igračkog kadra koji neće biti konkurentan.

-Džejms ima problem sa ramenom, desilo mu se u finalu Kupa. Nije trenirao ni Tristan koji je osetio bol u kolenu – jasan je Obradović.

BONUS SADRŽAJ:

HOKSI RAZBILI JUTU DŽEZ: Bogdanović odigrao odličnu partiju!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter