0
Košarka

FOTO: Atlanta Hawks/X

HOKSI RAZBILI JUTU DŽEZ: Bogdanović odigrao odličnu partiju!

Objavljeno: 28.02.24 u 08:15

Kapiten ‘Orlova’ sjajan!

Košarkaši Atlante Hoks ubedljivo su pobedili ekpi Jute Džez rezultatom 124:97 u novoj rundi NBA lige. Ovo bio okršaj dva tima koji se bore za plej-in pozicije pred početak ovogodišnjeg razigravanja, a Hoksima je ova pobeda dodatno pomogla da se ustoliče na Istoku i da pobegnu Bruklinu četiri koraka ispred.

Srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović je odigrao odličnu partiju postigavši 19 poena, 3 skoka i 3 asistencije i tako pomogao svom timu da dođe do trijumfa. Sa druge strane, ovaj poraz znači da Juta sada zaostaje za Lejkersima tačno četiri koraka, tako da je teško za očekivati da će uspeti da se nađe među 10 najboljih na Zapadu.

U redovima Atlante najviše se istakao Džonson koji je ubacio 22 poena uz 13 skoka i 6 asistencija i Hanter sa 20 poena i 5 skoka. Kod Jute najefikasniji je bio Sekston sa 22 poena, jednim skokom i 3 asistencije, Džordž sa 14 poena i Kesler koji je ubacio 14 poena i imao 12 skokova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter