0
Košarka

Saša Obradović (FOTO: Starsport)

SAŠA OBRADOVIĆ OTVORIO DUŠU: ‘Džejmsu sam zahvalan do kraja života!’

Objavljeno: 28.02.24 u 15:45

‘Koliko god da imaš viziju bez pravih igrača je teško’.

Od kako je drugi put seo na klupu Monaka 2021. godine, Saša Obradović sa velikim uspehom vodi ovaj klub. Prošle sezone je stigao do fajnal-fora gde je izbačen od Olimpijakosa, ali i ove godine je na dobrom putu da ponovo ovaj podvig. ‘Kneževi’ su trenutno četvrti na tabelisa istim brojem bodova kao trećeplasirani Panatinaikos.

Naredni izazov za Monako biće Barselona u gostima, što nimalo nije lak zadatak. Uglavnom je za dobre rezultate zaslužan trener i njegove taktički zamisli, ali kako je Obradović istakao, bez pravih igrača je teško. A definitivno udarna igla ovog tima je Majk Džejms o kome srpski stručnjak rekao zaista lepe reči.

-Evo već skoro tri godine smo zajedno. Nikad nije bio ni sa kim duže. Ja ću njemu, što sam mu i u par navrata rekao, biti zahvalan do kraja života, jer koliko god da si ti dobar trener i imaš viziju kako bi to trebalo da izgleda, bez pravih velikih igrača to je teško. Velika je istina da takvi ljudi prave razliku. Sa njima kad sastavljaš ekipu treba da vidiš ko s kim može. On je prioritet kao što su i Lojd i Okobo, koji nama prave razliku – naveo je Obradović za RTRS.

BONUS SADRŽAJ:

‘LUKA, LUKA I SAMO LUKA’: Reprezentativci Slovenije ogorčeni!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter