0
Košarka

FOTO: twitter/@dallasmavs

‘LUKA, LUKA I SAMO LUKA’: Reprezentativci Slovenije ogorčeni!

Objavljeno: 28.02.24 u 13:50

‘Bez njih Slovenija ne bi videla Luku na velikim takmičenjima.’

Reprezentacija Slovenija važi za jednu od najboljih selekcija u Evropi, a imaju i vrhunske igrače među kojima se najviše ističe Luka Dončić. Međutim, ni u tom nacionalnom timu nije sve idilično, a to je potvrdio i kapiten Klemen Prepelič koji je istakao da se igraču Dalasa previše daje na značaju.

– Uvek se ističe da Luka nije tu i zašto ga nema. Luka, Luka i opet samo Luka. Svi smo svesni da bez Dončića nemamo šanse za sam vrh, ali dobijam nekako informacije da se stalno pljuje po momcima koji uvek dolaze da igraju za reprezentaciju – naveo je i dodao:

– Bez njih Slovenija ne bi videla Luku na velikim takmičenjima i u slovenačkom timu. Tih 11-12 momaka koji su uvek tu možda zaslužuju barem malo više poštovanja naših navijača. Uvek govorim da su oni najbolji na svetu, ali muka mi je kada se stalno pljuju ti isti igrači. Iskreno, mnogi od njih razmišljaju da nikada ne zaigraju za reprezentaciju u budućnosti. Svi oni su važni za sjajne stvari koje se dešavaju slovenačkoj košarci – poručio je Prepelič.

BONUS SADRŽAJ:

MICIĆ SREĆAN ZBOG REZULTATA REPREZENTACIJE PA PORUČIO: ‘Nadam se da ćemo biti svi na okupu!’

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter