0
Fudbal

FOTO: Real Mallorca/X

PROKLESTVO REAL SOSIJEDADA SE NASTAVLJA: Majorka u finalu Kupa Kralja! (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.24 u 08:45

Ekipa sa juga Španije ima priliku da se bori za trofej.

U okviru revanš utakmice polufinala Kupa Kralja odmerili su snage fudbaleri Real Sosijedada Majorke sinoć od 21:30. U finale ovog takmičenja plasirali su se goste i to nakon izvođenja penala pošto je ukupan rezultat bio 2:2. Tim iz San Sebastijana je bio bolji i konkretniji protivnik sa čak 23 udaraca na gol protivnika, ali ni to nije vredelo.

Majorka je povela u 50. minutu kada je Gonzalez pogodio, da bi Real Sosijedad došao do novog egala preko kapitena Mikela Ojarsabala sa bele tačke. Pokušavao je domaćin, pritiskao, ali su se gosti odlično branili i vrebali svoje šanse iz kontra napada. Potom se usledili penali, a Ojarsabal je ovog puta bio tragičar i promašio prvi penal.

Na kraju je Majorka prošla u finale pošto je nakon izvođenja jedanesteraca bilo 5:4 za njih, a proklestvo ispadanja sa penala se nastavlja za Real Sosijedad koje traje još od 1989. godine. Tim sa juga Španije je prvi finalista, dok se drugo polufinale igra večeras, a okršaj je između Atletiko Madrida Atletik Bilbaa gde Baskijci imaju prednost od 1:0.

BONUS SADRŽAJ:

HOKSI RAZBILI JUTU DŽEZ: Bogdanović odigrao odličnu partiju!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter