0
Domaći fudbal

FOTO. Starsport

NAPREDAK IZDAO SAOPŠTENJE NAKON POBEDE: Javno se zahvalili ekipi Novog Pazara

Objavljeno: 28.02.24 u 18:55

„Čast nam je što ste naši sportski prijatelji“

Fudbaleri Napretka iz Kruševca savladali su ekipu Novog Pazara rezultatom 3:1, u okviru 22. kola Superlige Srbije, a sada su objavili saopštenje u kojoj se zahvaljuju Pazarcima.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Dragi sportski prijatelji iz Fudbalskog kluba Novi Pazar, fudbalski klub Napredak želi javno da vam izrazi zahvalnost na viteškom i sportskom ponašanju, pre, za vreme i posle odigrane utakmice 22. kola Super lige Srbije koja je u nedelju 25. februara odigrana u Kruševcu. I pored nekih upitnih situacija koje bi zlonamernici iskoristili da još jednom naruže svaku sportsku priredbu i svaki prijateljski odnos. Fudbalski klub Novi Pazar je pokazao svoju veličinu, sportski odreagovao, i dao pravi primer svim ostalim klubovima, da samo častan odnos prema protivniku i viteška borba na terenu čine jedan klub velikim.

U ime Fudbalskog kluba Napredak i svih gledalaca koji su u nedelju u Kruševcu prisustvovali veličanstvenoj borbi dva velika kluba hvala vam što ste nam svima održali čas lepog ponašanja. Čast nam je što ste naši sportski prijatelji“ – navodi se u saopštenju.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter