0
Košarka

FOTO: Printscreen/X

MICIĆ SREĆAN ZBOG REZULTATA REPREZENTACIJE PA PORUČIO: ‘Nadam se da ćemo biti svi na okupu!’

Objavljeno: 28.02.24 u 13:25

‘Mora da se završi sezona, da ostanemo zdravi i da takvi uđemo u pripreme.’

Košarkaš Šarlota i reprezentativac Srbije, Vasilije Micić govorio je za RTS nakon poraza njegovog tima od Milvokija. On nije imao noćas baš zapaženu partiju pošto je postigao svega dva poena i imao tri asistencije. Ova sezona mu je nije baš najbolje počela u NBA ligi, pošto je zbog male minutaže morao da napusti Oklahomu.

-Ovo nije baš najsjajnija, ali dosta je težak ritam. Igrali smo sa ekipom koja je organizovana i dobra, verovatno jedni od pretendenata na šampionski prsten. Srećan sam promenom i nadam se će tako i ostati – rekao je.

Potom se osvrnuo na utakmice Srbije u kvalifikacijama za Eurobakset 2025. godine protiv Gruzije Finske.

-Obe utakmice sam ispratio i mnogo mi je drago. Te utakmice su dosta nezahvalne za igranje, kad je usred sezone. Mnogi igrači su umorni, mnogi imaju svoje lične poteškoće, ali svaka čast momcima na pristupu i na rezultatu. Presećan sam zbog rezultata – istakao je.

Dotakao se i igranja na Olimpijskim igrama Parizu.

-Svi smo mi na vezi i da je to svačija želja. Prvo mora da se završi sezona, da ostanemo zdravi i da takvi uđemo u pripreme. Ja se nadam da ćemo biti svi na okupu – jasan je Micić.

BONUS SADRŽAJ:

Obradoviću šampionska titula UTR takmičenja u Pančevu u organizaciji Zvezde!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter