0
Fudbal

FOTO: Twitter/JuventusFC

JUVENTUS HOĆE DA ZADRŽI VLAHOVIĆA: Sprema se novi ugovor za reprezentativca Srbije!

Objavljeno: 28.02.24 u 09:10

Dobrim partijama zadovoljio čelnike kluba.

Fudbaler Juventusa, Dušan Vlahović igra na odličnom nivou u dresu ovog italijanskog giganta. Reprezentativac Srbije je imao jedan period od mesec ipo dana gde nije tresao mrežu i gde je bio na velikom udaru medija na ‘Apeninima‘, ali onda je ponovo postao onaj stari i počeo da igra na vrhunskom nivou.

U poslednjoj utakmici protiv Frozinonea imao je učinak od dva gola i jedne asistencija u pobedi ‘Stare dame’ rezultatom 3:2 i pokazao da na njega može ozbiljno da se računa. ‘Bjankoneri’ su odlučili da mu ponude novi ugovor do 2028. godine i platu od 12 miliona evra po sezoni kako prenosi italijanska ‘Gazeta delo Sport.

Vlahoviću ističe ugovor 2026. godine, a novi bi trebalo da bude dosta bolji. On je u Juventus stigao 2022. godine iz Fiorentine za 80 miliona evra i od tada je zabeležio 88 nastupa i postigao 38 golova. Ove takmičarske godine se na 25 mečeva 15 puta upisivao u strelce, što je već za jedan pogodak više nego prošle sezone. 

BONUS SADRŽAJ:

PROKLESTVO REAL SOSIJEDADA SE NASTAVLJA: Majorka u finalu Kupa Kralja! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter