0
Fudbal

Miloš Degenek i Aleksandar Dragović (FOTO: Starsport)

DEGENEK GOVORIO O SVOM OPORAVKU: Otkrio kada će na teren!

Objavljeno: 28.02.24 u 10:50

Stameni defanzivac nije imao sreće ove takmičarske godine.

Fudbaler Crvene zvezde, Miloš Degenek je van stroja zbog povrede pete zbog koje je morao na operaciju. On je poslednji nastup za ‘crveno-bele’ upisao 6. decembra protiv Radničkog Niša Kupu Srbije, a od tada se čeka na njegov povratak, a njegov treći mandat svi su iščekivali sa velikom radošću.

Degenek je za Sportski Žurnal govorio o svom oporavku.

-Oporavak ide super! Izvadio sam konce. Operacija je bila 13. februara. Posle povratka u Beograd radim sa specijalistom za fizičku pripremu i oporavak igrača Andrijom Milutinovićem. Već sam 15 dana na štakama. Preporuka je da ležim sa nogom podignutom u visokom položaju, kako ne bi otekla – rekao je.

Imao je i ranije problem sa petom. 

-Da, ali je on dolazio i odlazio, nije bio konstantan – nastavio i dodao:

-Za dva meseca, a da igram od priprema za novu sezonu, krajem juna, početkom jula – naveo je on.

Govorio je o 172. ‘večitom derbiju’.

-Crno-beli su jako dobri. Nijedna ekipa ne sme da se potceni. Svako može da pobedi svakog, pogotovo je u derbiju uvek neizvesno, što se pokazalo mnogo puta u prethodnim okršajima. Trka za titulu trajaće do kraja sezone – kazao je,

Istakao je da nema pritiska.

-Nema pritiska. Ništa se ne mora u životu, osim da se umre, ostalo su želja i volja. Ne postoji igrač koji ne želi da pobedi. Na dan odigravanja derbija ili bilo koje druge utakmice potrebno je da se neke stvari poklope i zasluži sreća – poručio je.

Pružiće podršku sa tribina.

-Naravno. Biću uz saigrače sa tribine – zakljućio je Degenek.

BONUS SADRŽAJ:

TRENER EFESA BIRANIM REČIMA GOVORIO O ŽOCU: ‘Ne mogu ja da budem u istoj rečenici sa njim!’

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter