0
Evropske lige

FOTO: TV FOX/Screenshot

IZGLEDA DA JE SADA SVE JASNO: Mbape odbio 700 miliona iz PL! (FOTO)

Objavljeno: 27.02.24 u 09:50

Real Madrid nije bio jedini klub koji ga je hteo

Kilijan Mbape će na leto da napusti PSŽ i pređe u redove Real Madrida. Imao je Francuz još ponuda, ali je pokazao da novac nije taj koji je igrao glavnu ulogu.

Jasno kao dan, Real Madrid nije bio jedini klub koji ga je hteo u svojim redovima. Bilo je tu još timova koji su bili u igri, ali jednostavno mnogima je nemoguće dovesti ovakvog igrača.

Povezivao se Mbape i sa Barselonom i Liverpulom, ali u ovom momentu se samo Real Madrid čini kao opcija. Mančester junajted je takođe pokušao, ali uzalud.

„OK Diario“ prenosi da je ser Retklif video potencijal u Kilijanu Mbapeu i zavukao ruku duboko u džep, ali, na kraju je Francuz odbio veliku ponudu koju je dobio.

Milijarder bi 25-godišnjem napadaču ponudio petogodišnji ugovor sa platom od 100 miliona evra, a pri potpisivanju bi dobio 200 miliona evra, što znači 700 miliona evra za pet godina.

Naravno, jasno je da je Mbape gledao da izvuče što više i od Real Madrida, ali utisak je da su i sportske ambicije bile od presudnog faktora kada se radi o izboru novog kluba.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter