0
Fudbal
Pep Gvardiola

Pep Gvardiola (FOTO: Twitter/Manchester City

GVARDIOLA O SLABOJ MINUTAŽI GRILIŠA: ‘Ne mogu to da dozvolim fudbalerima!’

Objavljeno: 27.02.24 u 16:50

‘Moraju da pronađu formu da igraju 20 ili 90 minuta.’

Fudbaler Mančester sitija, Džek Griliš važi za jednog od najboljih igrača na Ostrvu. On je na Etihad stigao iz Aston Vile 2021. godine za 100 miliona funti i od beležio sjajne partije za ‘Građane’. Međutim, od početka ove sezone ima nešto slabiju minutažu pošto je bio na 19 utakmica starter od čega sedam u Premijer ligi.

Trener Sitija, Pep Gvardiola rekao je povodom ove situacije da je on isti kao što je bio, ali se radi o njegovoj igri.

– On je isti fudbaler, ima istog trenera i način kojim igramo se nije promenio. Radi se samo o njegovoj igri. To je drugačije – naveo je.

Nada se da će moći da igra dobro u poslednjih tri meseca.

– Od prvog dana sam govorio da nam je potreban. On ima poseban kvalitet za naš tim, ali od njega zavisi. Nadam se da će moći da igra dobro u poslednja tri meseca – nastavio je on.

Istakao je da ne može da dozvoli igračima da prođu tri ili četiri meča kako bi popravili igru.

– Ne mogu da dozvolim fudbalerima tri ili četiri meča da bi popravili igru. Moraju da pronađu formu da igraju 20 ili 90 minuta. Ne možete nekome da date tri ili četiri meča da pronađe formu. Šta je sa onih 10 fudbalera koji je igraju? Zar oni zaslužuju da ne igraju. Fudbaleri na treningu moraju da ubede sebe da zaslužuju da igraju – poručio je Gvardiola.

BOGDAN U RITMU DŽEZA, VASA NAPADA JANISA: Još jedno veče puno zvezda!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter