0
Kladionica

FOTO:@ATLHawks/X

BOGDAN U RITMU DŽEZA, VASA NAPADA JANISA: Još jedno veče puno zvezda!

Objavljeno: 27.02.24 u 15:39

Sinoć je Toronto po prvi put u sezoni ostvario treću pobedu zaredom, što znači da će trener Raptorsa, Darko Rajaković, morati da ispuni obećanje sa početka sezone i da svoje igrače izvede na večeru.

Šampion NBA lige iz 2019. godine je savladao Indijanu, jedno od najprijatnijih iznenađenja ove sezone, sa 130:122, uz tripl-dabl Skotija Barnsa koji je upisao 21 poen i po 12 skokova i asistencija.

 

Videli smo i ludu završnicu u Njujorku, gde su se Niksi u poslednjim sekundama meča protiv Detroita spasili od sramote, dok je Majami bez suspendovanih Batlera i Jovića savladao Sakramento sa 121:110. Čak 11 mečeva je na večerašnjem programu, koji od 1 sat posle ponoći otvaraju Klivlend i Dalas, odnosno Vašington i Golden Stejt. Svega pola sata kasnije, Atlanta dočekuje Jutu, a u istom terminu se igra i derbi večeri u kojem se sastaju Boston i Filadelfija.

 

Sledeći na tapetu je okršaj između Milvokija i Šarlota, u kojem će od 2 časa posle ponoći Vasa Micić imati priliku da se susretne sa Janisom Adetokumbom i Demijanom Lilardom. Za kraj, program zatvaraju Oklahoma i Hjuston, odnosno Portland i Majami, koji se sastaju u 4 sata ujutru. Kao i uvek, u skladu sa bogatim večerašnjim programom, kladionica AdmiralBet je spremila sjajnu NBA ponudu koja je dostupna svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs.

 

Deo te ponude su jedinstveni specijali sa najrealnijim kvotama, a na ove specijale se može kladiti svako sa otvorenim AdmiralBet igračkim  nalogom, a za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali to nije sve!

 

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

 

Istražite bogatu košarkašku ponudu, izaberite specijale ili bonuse po svojoj meri, kladite se na svoje omiljene igrače i timove i uživajte u spektakularnom povratku NBA lige!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter