0
Evropske lige
Dejan Joveljić

FOTO: Twitter/@LAGalaxy

JOVELJIĆ ŽIVI AMERIČKI SAN: Osmeh na licu srpskog fudbalera kada je ugledao Novaka i Divca neprocenjiv (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 26.02.24 u 12:25

Đoković i Divac su imali priliku da posete svlačionicu Galaksija

Fudbalski meč između Los Anđeles Galaksija i Intera iz Majamija završen je remijem 1:1, a golove su postigli Dejan Joveljić za Galaksi i Lionel Mesi za Inter. Mesi je bio taj koji je izvukao bod za svoj tim, postigavši gol u 92. minutu utakmice.

Na ovoj utakmici su prisustvovali i poznati srpski sportisti Novak Đoković, najbolji teniser sveta, i Vlade Divac, legendarni srpski košarkaš. Njih dvojica su doživeli poseban doček, s obzirom na Divčevu slavnu NBA karijeru, posebno protiv Los Anđeles Lejkersa tokom svojih dana u Sakramentu, kao i na globalnu popularnost Novaka Đokovića.

Pored praćenja meča, Đoković i Divac su imali priliku da posete svlačionicu Galaksija, gde su se srdačno pozdravili sa Dejanom Joveljićem, fudbalerom Galaksija koji je postigao gol na tom meču. Ovo je bio poseban trenutak koji je pokazao povezanost srpskih sportista širom sveta.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

10
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter