0
Domaći fudbal

head coach Vladimir Gacinovic Kolubara v Novi Pazar during the Mozzart Super Liga 2022/2023 match at stadium FC Kolubara on September 19, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NAPREDAK OVE SEZONE IMA VELIKE AMBICIJE: Čarapanima bi pobeda protiv Pazaraca donela plej-of zonu

Objavljeno: 25.02.24 u 16:25

Đeković i Sadiković neće igrati zbog povrede, dok je Jovan Marinković pod zankom pitanja zbpg preloma šake koji je zadobio na meču sa Voždovcem.

Fudbaleri Napredka danas od 16.30 časova dočekuje Novi Pazar, koji je petoplasirana ekipa u Superligi Srbije i ove godine ima evropske ambicije.

Ovaj meč je veliki izazov za obe ekipe, a ukoliko bi Čarapani savladali Pazarce probili bi se u zonu plej-ofa. Šef stručnog štaba Napredka, Vladimir Gaćinović svestan je važnosti ovog meča.

„Važnost utakmice je zaista velika zbog našem položaja na tabeli i broja osvojenih bodova, ali i zbog samopouzdanja i mini serije koju smo napravili. Zbog toga je i pritisak veći, ali znamo da se nosimo sa njim. Imam neizmernu veru u fudbalere, kao igrače, ali i kao ljude. Siguran sam da će dati i poslednji atom snage da ostvarimo pozitivan rezultat. Znamo da nam dolazi sjajna ekipa, a ako ih neko poznaje, znamo ih Majdevac i ja. To je internacionalna ekipa, posebno sklopljena za ovu sezonu, imaju velika očekivanja i moraćemo da budemo na maksimumu. Očekujem dobru utakmicu, pa neka pobedi ko bude bolji.“

Đeković i Sadiković neće igrati zbog povrede, dok je Jovan Marinković pod zankom pitanja zbpg preloma šake koji je zadobio na meču sa Voždovcem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter