0
Fudbal

Foto: Twitter/@HNS_CFF

SPREMA SE NOVA TRANSFER BOMBA: Luka Modrić blizu povratka u Dinamo!

Objavljeno: 24.02.24 u 11:35

Ovo bi sjajan posao.

Fudbaler Real Madrida, Luka Modrić važi za jednog najboljih veznih igrača na svetu, ali i u protekloj deceniji. Kada je stigao na ‘Santijago Bernabeu, proglasili su ga najgorim pojačanjem, ali ipak ih je sve demnatovao i 2018. uspeo da osvoji ‘Zlatnu loptu’. Dugi niz godina bio je komandnant sredine terena ‘Kraljeva’ i reprezentacija Hrvatske.

Ove sezone ima nešto manju minutažu, a Real mu još uvek nije ponudio novi ugovor koji ističu na kraju takmičarske godine. Kako je više puta naveo ponude Saudijske Arabije ga ne zanimaju, a postoji mogućnost da će okačiti ‘kopačke o klin’. Međutim, prema pisanjima hrvatskih medija Dinamo Zagreb je kontaktirao Modrića.

Modri’ imaju visoke ambicije za narednu sezonu, a ovo bi odgovori najljućem rivalu, Hajduku na povratak Ivana Perišića. On je bio član akutelnog prvaka Hrvatske od 2003. do 2008. godine, a onda je prešao u Totenhem za tada 22.500.000 evra. Za Real je sakupio 516 nastupa i postigao 38 golova i prava je legenda kluba.

BONUS SADRŽAJ:

SVRAKE NA EMIRATIMA, TOBDžIJE NACILjALE NA OSVETU!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter