0
Kladionica

FOTO: Twitter/@Arsenal

SVRAKE NA EMIRATIMA, TOBDžIJE NACILjALE NA OSVETU!

Objavljeno: 24.02.24 u 11:10

Sve je spremno za 26. kolo Premijer lige!

Prva runda mečeva osmine finala Lige šampiona je okončana ove nedelje, a jedina engleska ekipa koja je nastupala u elitnom takmičenju je Arsenal, i nije se baš proslavio. Naime, ekipa Mikela Artete je na gostovanju u Portu izgubila sa minimalnim rezultatom, a junak utakmice je Vanderson Galeno, koji je postigao pobedonosni gol u 94. minutu.

Ovim porazom Tobdžije su prekinule sjajnu seriju u kojoj se nalaze na poslednjih pet mečeva domaćem prvenstvu, na kojima su ostvarili svih pet pobeda, postigavši čak 21 gol u tom periodu. Priliku da se vrati na pobednički kolosek ekipa iz severnog Londona će imati večeras od 21 čas, kada će Arsenal ugostiti Njukasl, ekipu koja mu je nanela prvi ligaški poraz u sezoni, u okviru 26. kola Premijer lige. Kada je reč o Njukaslu, Svrake su neporažene na poslednjih pet duela u svim takmičenjima, upisavši tri pobede uz dva remija i sada su doletele na osmo mesto na tabeli.

Pre ovog susreta, na teren izlaze aktuelni šampioni Evrope i Engleske, Mančester Siti, koji gostuje Bornmutu od 18.30 časova, dok se od 16 časova sastaju Mančester junajted i Fulam. Još tri meča su na programu u tom terminu, a u nedelju se igra samo jedna utakmica u kojoj će snage odmeriti Vulverhempton i Šefild junajted. Program 26. kola Premijer lige zatvaraju Vest Hem i Brentford londonskim derbijem koji se igra u ponedeljak od 21 čas.

Kada se uzmu u obzir svi uzbudljivi dueli koji se igraju na Ostrvu ovog vikenda, kladionica AdmiralBet je ponovo spremila promociju Igraj na Engleze, koja do ponedeljka donosi uvećane kvote na kompletnu premijerligašku ponudu, kao i nadmetanje za fenomenalnih 100.000 dinara u freebetu. Za osvajanje freebeta je neophodno sastaviti dobitni tiket sa konačnim ishodima i pogoditi najveću kvotu. Na kraju kola, tri igrača koji pogode najveće kvote na dobitnom tiketu će podeliti ovu sjajnu premiju.

Pored toga, danas je poslednji dan kada je moguće osvojiti nagradno putovanje za dve osobe. Sve što je potrebno da se uradi kako bi otputovali na Dominikanu je da pogodite najveću kvotu u danu na dobitnom tiketu.

Sve od navedenih promocija, kao celokupna ponuda, su dostupni svim igračima sa otvorenim korisničkim nalogom na sajtu AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 3000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, ali ni to nije sve!

Prve 3 uplate depozita nakon registracije svim novoregistrovanim igračima donose neverovatnih 500% bonusa! Prva dopuna naloga igračima donosi 100% bonusa na depozit, druga 150%, dok pri trećoj uplati igrače očekuje fenomenalnih 250% bonusa! Svaki od predviđenih bonusa može biti isplaćen u vidu freebeta, bonusa za slot ili bonusa za virtuale, potrebno je samo uneti promo kodove BET, SLOT ili VIRTUAL, zavisno od izbora bonusa.

Istražite kompletnu ponudu za Premijer ligu, iskoristite sjajnu ponudu ovog vikenda i uđite u 2024. godinu bogatiji za deo od 100.000 dinara!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter