0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FulhamFC

FULAM ŠOKIRAO JUNAJTED: Ubedljive pobede Aston Vile i Kristal Palasa! (VIDEO)

Objavljeno: 24.02.24 u 18:33

Novi neuspeh za Crvene đavole

U današnjem popodnevnom terminu odigrane su četiri uzbudljive utakmice 26. kola engleske Premijer lige, pružajući navijačima niz nezaboravnih trenutaka i iznenađenja.

Prva utakmica, Mančester junajted protiv Fulama na „Old Trafordu“, završena je rezultatom 1:2 u korist Fulama. Fulam je dominirao prvim poluvremenom, stvarajući nekoliko ozbiljnih prilika, ali nije uspeo da zatrese mrežu Andreja Onane. Ipak, u 65. minutu, Besi je postigao gol za Fulam, a Junajted je uspeo izjednačiti u 89. minutu preko Megvajera. U poslednjim trenucima utakmice, Fulam je postigao odlučujući gol preko Ivobija, osvajajući tri boda na gostovanju.

Srpski reprezentativac Saša Lukić odigrao je ceo meč za Fulam i briljirao u duelima s protivničkim igračima.

U drugom susretu, Aston Vila i Notingem Forest su priredili pravu goleadu, s Vila koja je na kraju pobedila 4:2. Vila je povela s 3:0 u prvom poluvremenu, golovima Olea Votkinsa i dva puta Daglasa Luiza. Notingem je pokušao povratiti u drugom delu, s golovima Niakatea i Gibsa-Vajta, ali je Vila dodala još jedan gol preko Bejlija i osvojila tri boda.

U trećoj utakmici, Brajton i Everton su podelili po bod osvojivši 1:1. Bretnvajt je doveo Everton u vođstvo u 73. minutu, ali je Brajton izjednačio u petom minutu nadoknade vremena golom Danka, dok je Brajton igrao s desetoricom igrača.

Na kraju, Kristal Palas je slavio protiv Barnlija s ubedljivih 3:0, a golove su postigli Ričards, Džordan Aju i Mateta iz penala. Barnli je bio s desetoricom igrača od 35. minuta zbog crvenog kartona Braunhila.

Ovi rezultati imaju značajan uticaj na stanje u Premijer ligi, a ekipa Aston Vile nastavlja s ambicijama za plasman u Ligu šampiona. S druge strane, Mančester junajted, uprkos optimističnim izjavama trenera Erika ten Haga, nije uspeo ostvariti pobedu, pokazujući da su izazovi u trci za titulu i dalje veliki.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter