1
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

DULJAJ BEZ PRAVE OPCIJE U NAPADU, BIĆE ESKTREMNO TEŠKO POBEDITI: Evo šta je strateg crno-belih rekao pred meč sa Surdulicom! (VIDEO)

Objavljeno: 23.02.24 u 12:11

Duljaj svestan koliko je težak meč na jugu zemlje.

Fudbaleri Partizana gostovaće ekipu Radnika iz Surdulice u subotu od 13.45 časova u okviru 22. kola Superlige Srbije, a trenor crno-belih Igor Duljaj obradio se novinarima pred ovaj meč.

„Izuzetno teška utakmica, ne mogu i da se ne vratim u blisku prošlost. Izgubili smo 2:1 kod kuće i poslednju dobili 3:2. Protivnik je nezgodan, bore se za ambicije da ostanu u eliti, imamo i mi ambicije, da ostanemo u vrhu. Ono što je problem za oba tima jeste veoma loš teren u Surdulici. Žao mi je što 2024. pričamo o terenima. Ne mogu igrači oba tima da pruže dobar fudbal za oba tima u tim uslovima“, izjavio je Duljaj.

ŠTA JE IGOR DULJAJ REKAO O BEGU IZ PARTIZANA KSANDERA SEVERINE PROČITAJTE OVDE.

Crno-beli imaju kadrovske probleme.

„Što se tiče problema sa igračima koji igraju u špicu, Saldanja ima istegnuće zadnje lože, Nikolić ima četiri kartona i ne može da igra. On je izuzetno važan, kao i Saldanja. Nikolić je donosio prevagu mnogo puta, i kao džoker i kao starter. Sada, slučaj sa Severinom, dosta smo oslabljeni. Ali takva je situacija, moramo to da prevaziđemo. Nema kuknjave, imamo cilj, idemo po povoljan rezultat“dodao je Duljaj.

Pohvalio je trenera Dušana Đorđevića, kolegu iz Surdulice.

„Kolega je veliki gospodin i trener, svuda je pravio rezultate, treba se vratiti na Čukarički, tu je napravio odličan tim, ima pečat i rukopis, to se vidi i očekujem da će biti teško. Da li igra sa pet ili četiri pozadi, najmanje je bitno. Bitno je da se snađu moji igrači na njihovom terenu i u tim uslovima“, zaključio je Duljaj.

 

 
2
0

1 Komentara

  1. Sada je pravi momenat za Bazdara ako mali shvati ozbiljno utakmicu i bude se trudio i trcao mozda i da koji gol malo je neefikasan ali valjda ce proraditi ako ne najbolje razlaz na odredjeno vreme

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter