0
Domaći fudbal

Igor Duljaj (FOTO: FK Partizan)

DULJAJ OTKRIO DA SE ČUO SA SEVERINOM! Trener crno-belih ispričao celu istinu o ovom „slučaju“

Objavljeno: 23.02.24 u 11:45

Pred ovaj meč sa Radnokm, Partizan se susreo sa velikim problemom pošto je Ksander Severina napustio klub zbog neplaćenog bonusa u izbosu od 25.000 evra.

Fudbaleri Partizana gostovaće ekipu Radnika iz Surdulice u subotu od 13.45 časova u okviru 22. kola Superlige Srbije, a trenor crno-belih Igor Duljaj obradio se novinarima pred ovaj mečv i istakao da Parni valjak ima velikih kadrovskih problema.

„Saldanja ima istegnuće zadnje lože, koliko će to da traje – ne znam. Nikolić je dobio četvrti žuti karton, on je veoma važan igrač, kao i Saldanja koji je najbolji strelac naše lige. Nikolić nam je mnogo puta donosio promenu na terenu, juče i taj slučaj sa Severinom, mnogo smo oslabljeni…Takva je situacija, nema kuknjave, imamo cilj a to je da ostavrimo pozitivan rezultat.“

Pred ovaj meč sa Radnokm, Partizan se susreo sa velikim problemom pošto je Ksander Severina napustio klub zbog neplaćenog bonusa u izbosu od 25.000 evra.

„Za mnoge stvari kada je neki problem u pitanju potreban je razgovor. Mora da se priča sa igračima. Ja kada čekao na aerodromu, pravio se criksus, smejali su mi se ljudi. Važno je da budete u kontaktu sa igračima. Kada postoji neki problem, to se rešava razgovorom. Vratili smo se sa Kipra pre 20-ak dana, a juče sam čuo da Kastiljo i dalje živi u Teleoptiku. Ili smo neodgovorni, ili smo nesposobni, da li je prijavljen, da li mu je nađen stan, da li je otvoren žiro račun… 20 dana je prošlo, moramo tim stvarima da se bavimo. Mi moramo da budemo u službi ekipe, u službi Partizana, u službi igrača. Mnogi žive od tih igrača.“

Otkrio je i da se čuo sa Severinom.

„Ja sam juče pričao sa Severinom i verujem da će sve biti okej. Javio se zato što sam brinuo o njemu, javljao sam mu se na telefon kad mu je bilo potrebno. Ja ću uvek stati uz igrača, čak i kad pogreši. Svi u ovom klubu moramo da se ponašamo odgovorno“ – kazao je Duljaj i potom dodao:

„Severina mi se javio zato što imamo prijateljski odnos, uvek morate da budete dostupni za igrača. Ne samo o strancima, pričam i o domaćim igraćima. To su igrači koji dobrim igrama mogu da donesu profit ovim igrama, ovo nije individualni sport. Kad Duljaj ide po igrača na aerodrom, kažu mi da sam budala. Neka sam budala, ja to sve radim u interesu ekipe, meni nije problem. I kad dođe opet, ja ću da idem da ga sačekam, nije problem.“

7
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter