0
Fudbal

FOTO: Olympique de Marseille/X

LUDA NOĆ U LE: Sparta Prag deklasirala Galataraj, Marsej nakon preokreta bolji od Šahtjora!

Objavljeno: 22.02.24 u 23:50

Zanimljivo veče.

Fudbaleri Sparte iz Praga pobedili su ubedljivim rezultatom 4:1 Galatasaraj u okviru šesnaestine finala Lige Evrope. Česi su prošli dalje pošto ukupnim skorom 6:4 bili bolji od turskog giganta. Domaćin je poveo već u 8. minutu pošto ih je u vođstvo doveo Prećiado i tada već doneo egal.

Nakon osam minuta Galatasaraj je izjednačio preko Bardkačija koji se nije u neko svetlu pokazao u nastavku. Dugo je bilo tiho bez pogodaka sve do 74. minuta kada je Tuči pogodio za novo vođstvo. U 80. minutu došlo je do ukupnog preokreta, pošto je Haraslin na efektan način matirao Musleru za 3:1. Tačku na utakmicu stavio je Kuča u 96. minutu.

U drugoj utakmici na ‘Velodromu’ Marsej je dočekao Šahtjor i nakon preokreta dobio susret rezultatom 3:1. Tim iz Ukrajine je poveo u 12. minutu golom Sudakova iz penala, ali je izjednačenje stiglo već u 23. Potom je Obamejang povisio na 2:1, a to je bio poseban trenutak za Gabonca, pošto mu je ovo bio 31. u ovom takmičenju.

Sve je bilo rešeno već u 81. kada je Džofri Kondogbija postavio konačan rezultat i doneo radost navijačima.

OSTALI REZULTATI:

Frajburg-Lans 3:2

Karabag-Braga 2:3

Ren-Milan 3:2

Tuluz-Benfika 0:0

Sporting Lisabon-Jang Bojs 1:1

BONUS SADRŽAJ:

STANKOVIĆ IPAK NIJE USPEO: Olimpijakos izbacio Ferencvaroš iz LK! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter