0
Fudbal

Ćabi Alonso (FOTO: Bayer 04 Leverkusen)

LEVERKUZEN OTKRIO SUDBINU ĆABIJA ALONSA: ‘Nismo zavisni o jednom sistemu!’

Objavljeno: 21.02.24 u 18:25

‘Apotekari’ jasni.

Trener Bajer Leverkuzena, Ćabi Alonso prava je senzacija ove sezone. On ovaj nemački klub vodi sa velikim uspehom, na korak je od prekida dominacije Bajern Minhena koja traje vise od jedne decenije. U Bundesligi je bez poraza, a njegov tim igra lepršavo i Španac izrasta u velikog trenera, baš kakav je i igrač bio.

Alonso je privukao pažnju mnogih klubova, a većina ga vidi kao zamenu za Jirgena Klopa Liverpulu čiji je miljenik navijača. Takođe i ‘Bavarci’ su izrazili želju da ga dovedu pošto je rastanak sa Tomasom Tuhelom gotovo siguran. Međutim, ‘Apotekari’ su se oglasili i otkrili sudbinu ovog fenomenalnog statega.

– Siguran sam da Ćabi ostaje. Vezan je ugovorom i oseća se prijatno kod nas. Ima jako dobru ekipu sa perspektivom za sledeću sezonu. Svako sada ima svoju ulogu u klubu i kvalitet da odigra na vrhunskom nivou. Nismo zavisni o jednom sistemu već se on prilagođava igračima koji su dostupni – poručio je sportski direktor Leverkuzena, Simon Rols.

BONUS SADRŽAJ:

OBRADOVIĆEV PRIJATELJ OBELODANIO SUDBINU PARTIZANOVOG TRENERA? Zanimljiva slika otkrila mnogo toga? (FOTO)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter