0
Evrokupovi

Paris Saint Germain's head coach Thomas Tuchel during UEFA Champions Legaue football match between Crvena Zvezda and PSG Paris Saint Germain in Belgrade, Serbia on December 11. 2018. (credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

BAJERN PRESUDIO TUHELU: Nemac više neće biti trener bavarskog velikana!

Objavljeno: 21.02.24 u 11:50

Poznato je i kada će doći do rastanka

Fudbalski klub Bajern iz Minhena doneo je odluku o završetku saradnje s iskusnim trenerom Tomasom Tuhelom na kraju sezone, prenosi nemački „Sky“. Iako se odluka neće odmah primeniti, već će stupiti na snagu po završetku tekuće sezone, Bajern je procenio da je neophodna promena na klupi nakon nedavnih neuspeha.

Nakon kiksa sa Bohumom, Bajern se nalazi osam bodova iza Leverkuzena u Bundesligi, eliminisan je od strane niželigaša u Kupu Nemačke, a doživeo je i poraz od Lacija u prvom meču osmine finala Lige šampiona. Ove razočaravajuće rezultate klub je ocenio kao nedopustive, te su doneli očekivanu odluku o prekidu saradnje s Tuhelom.

Iako se očekuje da klub uskoro zvanično saopšti o ovoj odluci, trenutno nema adekvatne zamene za Tuhela, pa će on ostati na klupi do završetka sezone. Ova vest označava značajan trenutak u Bajernovom pristupu kako će se nositi s izazovima u narednom periodu, a ljubitelji fudbala s nestrpljenjem očekuju dalji razvoj situacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter