0
Evropske lige
Tomas Tuhel

Tomas Tuhel (FOTO: YouTube/Screenshot)

RASULO U MINHENU: Otkriveno koji igrači kuju zaveru protiv Tuhela!

Objavljeno: 20.02.24 u 23:20

Oni po svaku cenu žele da ga smene

Turbulentni period za Bajern Minhen nastavlja se, kako tim tako i po pitanju atmosfere u svlačionici. Trener Bavaraca, Tomas Tuhel, suočava se s izazovima na terenu i izvan njega, s obzirom na informacije koje stižu iz Nemačke.

Prema izveštaju „Bilda“, šestorica ključnih igrača, među kojima su Tomas Miler, Jozua Kimih, Leon Gorecka, Matijs De Liht, Matis Tel i Serž Gnabri, navodno su izrazila neslaganje s Tuhelovim ostankom na klupi. Izvori tvrde da su Kimih i Gorecka bili inicijatori nesuglasica koje su se odrazile na celu svlačionicu.

Situacija je dodatno komplikovana činjenicom da Bajern Minhen ne beleži zadovoljavajuće rezultate u poslednje vreme, dok se Leverkuzen sve više odmiče na tabeli. Ovi unutarnji sukobi dodatno opterećuju ekipu koja je navikla na uspeh i dominaciju.

Nedostatak rezultata i interni nesporazumi predstavljaju izazov za Tuhela i rukovodstvo Bajerna. Ostaje da se vidi kako će klub reagovati na ovu situaciju i da li će uspeti da smiri tenzije unutar svlačionice kako bi ponovo usmerio ekipu ka uspesima na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter