0
Evropske lige

FOTO: Printscreen/YouTube

VELIKI POVRATAK OTPISANOG: David de Hea bi uskoro mogao da potpiše ugovor!

Objavljeno: 19.02.24 u 15:20

Pitanje je samo trenutka

Bivši golman Mančester junajteda, David de Gea, koji je napustio klub kao slobodan igrač na kraju prošle sezone, sada se sprema za povratak na teren nakon sedmomesečne pauze. Prema informacijama Fihajes-a, De Hea ima tri moguće destinacije u španskoj La LigiBetis, Sevilja i čak Barselona.

Finansijski gledano, Barselona pruža najprimamljiviju opciju, ali se postavlja pitanje kako bi se De Hea uklopio u ovaj tim, posebno s obzirom na prisustvo vrhunskih golmana poput Ter Štegena i sjajnog Pene. Ter Štegen se očekuje da se vrati u ekipu protiv Napolija 21. februara.

De Hea je do sada u La Ligi igrao samo za Atletiko Madrid između jula 2009. i jula 2011. godine, gde je stekao reputaciju pre nego što je prešao u Mančester junajted za 25 miliona evra.

Iako su engleski mediji pominjali Atletiko i Real Madrid kao opcije, trenutno se čini manje verovatnim. Ostaje da se vidi gde će De Hea nastaviti svoju karijeru, a španski golman ima bogato iskustvo, branivši čak 45 puta za reprezentaciju Španije od svog debija 2014. godine.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter