0
Evropske lige

FOTO: @ManUtd/X

PL: Junajted dobio davljenika na suv kvalitet, Brajton petardom rezirvisao Šefildu kartu za Čempionšip! (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.24 u 20:44

Hojlund polako izrasta u klasnog napadača

Fudbaleri Mančester junajteda slavili su kao gosti protiv Lutona rezultatom 2:1, u utakmici 25. kola engleske Premijer lige.

Crveni Đavoli su na neugodnom gostovanju na „Kenilvortu“ došli do četvrte vezane prvenstvene pobede, čime su održali bodovni priključak za četvrtoplasiranom Aston Vilom.

Junak pobede Junajteda bio je Rasmus Hojlund, koji je u prvih sedam minuta u dva navrata matirao Šeširdžije i najavio nastavak trijumfalne serije tima Erika Ten Haga.

Međutim, već u 14. minutu Karlton Moris vratio je Luton u igru.

Do kraja utakmice nije bilo golova, ali ubuzbuđenja definitivno jeste bilo.

https://www.youtube.com/watch?v=GPrWyDIAz7k&themeRefresh=1

Ranije danas, fudbaleri Brajtona savladali su kao gosti Šefild junajted rezultatom 5:0, u utakmici 25. kola engleske Premijer lige.

Galebovi su na „Bramal Lejnu“ opravdali ulogu favorita i na ubedljiv način došao do tri boda, kojima je na tabeli pretekao Njukasl i Vest Hem.

Posao Brajtonu u mnogome je olakšala činjenica da je već od 13. minuta ostao sa igračem više na terenu, pošto je direktno isključenje u redovima domaćina dobio Mejson Holgejt. Nije dugo bilo potrebno timu Roberta De Zerbija da materijalizuje brojčanu nadmoć i do odlaska na odmor je stekao prednost od dva gola.

Drugo poluvreme donelo je još tri gola u mreži Oštrica, a prvi od njih pao je u 75. minutu kada je Džek Robinson zatresao sopstvenu mrežu. U finišu utakmice Simon Adingra je potvrdio dobru formu u kojoj je igrao na Afričkom kupu nacija i golovima u 78. i 85. minutu kompletirao „petardu“ u mreži Šefild junateda.

Standings provided by Sofascore
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter