2
Košarka

Željko Obradović (FOTO: Starsport)

ĐUROVIĆ: ‘Vidi se da Željka mori velika muka, ali nije u pravu za sudije!’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.24 u 11:45

‘Ovo je teška utakmica, ne samo za njih nego za najbolje evropske sudije da dođu u ovu atmosferu.’

Košarkaši Crvene zvezde su pobedili Partizan u finalu Kupa ‘Radivoj Korać’ rezultatom 85:79 i odbranili ovaj trofej četvrti put u nizu. Trener ‘crno-belih’, Željko Obradović je nakon utakmice na konferenciji za medije izrazio nezadovoljstvo oko odabira arbitara, jer smatra da nisu odradili posao kako treba.

-Pristojnost nalaže da se prvo čestita Crvenoj zvezdi, ja im čestitam na pobedi u finalu. Veoma dobra utakmica, imali smo svoje šanse, u završnici smo imali brzoplete odluke. U prvim trenucima nismo kontrolisali emocije i to je rezultat poraza. Odgovornost je na treneru. Žao mi je zbog svih ljudi što su došli i koji vole Partizan. Znali smo sve tri godine šta nas čeka u Nišu. Kad to kažem, pričam o trojici momaka koji su sudili, oni nisu dorasli ovakvim utakmicama – naveo je.

O ovoj izjavi Žoca govorio je stručni konsultant Arene, Vlade Đurović koji je istakao da trofejni stručnjak nije u pravu što se tiče sudija.

-Vidi se da Željka mori velika muka i mnogo razmišlja čak i o povlačenju, ali mislim da nije u pravu kada je rekao za sudije. Pravili su neke greške, ali ovo je teška utakmica, ne samo za njih nego za najbolje evropske sudije da dođu u ovu atmosferu. Ne znam ko bi se prijavio da to sudi, oni su određeni i ne mislim da su odlučili utakmicu uprkos greškama koje su pravili. Demantovali su moj skepticizam uoči meča i obavili su posao dobro. Sve ostalo ga razumem, samo se sa tim ne bih složio. Teške muke ga more – istakao je on.

BONUS SADRŽAJ:

LALATOVIĆ PRED MLADOST: ‘Na taj način je mnogo lakše doći do pobede!’ (VIDEO)

9
3

2 Komentara

  1. Koliko bačenih para
    Koliko u fudbalu, koliko u košarci ?
    Što bi pare narodne išle u fudbal ili košarku ?
    I ovaj se razbacuju kao da mu je tata ostavio, čije daješ čije deliš ?
    Gde su bolnice vrtići škole?
    IZGUBILI SMO SE
    IZGUBILI SMO SISTEM VREDNOSTI
    MNOGO NESPOSOBNIH NA SVIM FUNKCIJAMA I POLKIMA

    0
    0
    Odgovori
  2. Ako cenjeni i proslavljeni strucnjak Đurović kaže,onda da mu verujemo.Ali istina je mnogo drugacija,i boli sve njih,Željkovih osvojenih 9 Evroligaških titula,a oni ni jednu.Kao vrhunac Đurovićevog bezobrazluka je kada je preko medija prošle godine poručio,da on uvek stoji na raspolaganju Željku Obradoviću da ga posavetuje ? Da nije žalosno i jadno sa njegove strane,još bi bilo i smešno.

    4
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter