0
Domaći fudbal

Nenad Lalatović (FOTO: YouTube/Screenshot)

LALATOVIĆ PRED MLADOST: ‘Na taj način je mnogo lakše doći do pobede!’ (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.24 u 11:20

‘Na mojim fudbalerima je da pokažu da žele da budu u plej-ofu, jer ne mogu ja da želim to više od njih.’

Fudbaleri Spartak Subotice dočekuju danas od 15 časova Mladost Lučani u okviru 21. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.  Biće ovo meč koji direktno utiče na borbu za plasman u plej-of, s obzirom na to da obe ekipe imaju po 26 bodova Trener tima sa severa Srbije, Nenad Lalatović je na konferenciji za medije izneo svoja očekivanja pred ovaj susret.

-Lučani su tim koji izuzetno poštujem, sve su to iskusni igrači od kojih sam petoricu i trenirao. Trener je gospodin Sivić, a direktor moj veliki prijatelj Neško Milovanović, dvojac koji radi izvanredan posao. Pokazali su koliko mogu protiv Vojvodine gde su odigrali sjajnu utakmicu, nemaju pritisak, igraju na rezultat i vratili su se kući sa bodom – započeo je.

Dodao je da im je Mladost glavni konkurent u borbi za gornji deo tabele.

-Oni su jedan od naših glavnih konkurenata u probi za plej-of, što sam mojim momcima i rekao. Kad su ovakve utakmice u pitanju, mnogo je lakše kada ste gost, oni igraju na strani i ako se vrate kući sa bodom oni će možda biti zadovoljni, a mi ćemo biti zadovoljni samo sa tri – naveo je on.

Govorio je o svom igračkom kadru.

-Ima igrača koji u prošlom delu sezone nisu počinjali utakmicu, a sad počinju, međutim, to je tako kod mene, jer ne igra onaj koji je mnogo dao klubu ili je dugo tu, nego onaj koji trenutno daje najviše od sebe. U startnoj postavi nalaze se igrači koji su najbolje odradili pripremni period, koji su ubrzavali igru i igrali za tim – rekao je i nastavio:

-Jednačina je jasna: Da biste pobedili morate dati gol, a prvo morate da šutnete da biste dali gol. Nadam se da ćemo tri boda koja nismo uzeli u Kruševcu nadoknaditi danas i da ću kad u pet sati popodne uđem ovde na konferenciju biti nasmejan i raspoložen – jasan je Nenad.

Istakao je da je želja kod igrača presudna.

-Na mojim fudbalerima je da pokažu da žele da budu u plej-ofu, jer ne mogu ja da želim to više od njih. Ne želim da imenujem timove koji će igrati u plej-aut, ali sam im rekao: Da li hoćete sa njima ili sa Partizanom, Zvezdom, TSC-om još po jednom-dva put? Nadam se da će biti lep dan i da će publika doći u što većem broju jer su oni naš 12. igrač i uz njih je mnogo lakše doći do pobede i zacrtanog cilja – zaključio je Lalatović.

BONUS SADRŽAJ:

‘ON TAMO VODI GLAVNU REČ’: Velike reči legende o Nikoli Jokiću! (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter