4
Košarka

Željko Obradović i Ostoja Mijailović (FOTO: Starsport)

BURNA KONFERENCIJA OBRADOVIĆA IZAZVALA JE VELIKU PAŽNJU: Oglasio se i Ostoja! (VIDEO)

Objavljeno: 18.02.24 u 12:29

 ‘Postoje podaci u Agenciji za privredne regsitre, oni su javno dostupni.’

Nakon sinoćneg poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa ‘Radivoj Korać’, Željko Obradović je imao konferenciju za medije koja je izazvala veliku pažnju. Naime, on se dotakao prozivka koje su uputili navijači ‘večitog rivala’ da je Partizan državni projekat i apelovao na čelne ljude kluba da se oglase povodom toga.

-Od kada sam došao, priča se da je Partizan državni projekat. Veća laž nije izgovorena. Apelujem na ljude iz kluba da izađu sa podacima, da vidimo kako smo mi državni projekat. Ja sam kao trener osvojio mnogo trofej, ali je ABA najdraži, jer znam u kakvim uslovima smo igrali. Treći put nismo osvojili trofej, ali neka se zapitaju kako su ovake sudije sude finale. Preuzeo sam odgovornost, to sam rekao igračima. Moji limiti su prošli, sreća da ne mogu da utičem na njih. Sreća pa imamo pauzu, da razmislimo šta ćemo i kako ćemopodacima i dokažu suprotno  – istakao je Žoc.

Povodom toga predsednik Partizana, Ostoja Mijailović je za Kurir rekao da postoje podaci u Agenciji za privredne registre koji su javno dostupni.

– To je genaralno tabu tema kod nas, ali postoje podaci i u Evroligi, postoje podaci u Agenciji za privredne regsitre, oni su javno dostupni. Bez obzira na to, mi ćemo uskoro ponovo izaći s egzantnim podacima o rashodima i prihodima kluba – jasan je.

Takođe, Obradović je mnoge zabrinuo izjavom da ne može da utiče na igrače i da razmišlja šta dalje, što se čini da je između redova rekao da će možda otići sa klupe ‘crno-belih’.

– Obećao sam kad sam došao da želim da napravim od Partizana tim koji će stalno igrati Evroligu, to je bilo moje jedino dato obećanje. Neki moji limiti su, uslovno rečeno, prošli. U smislu da ja ne mogu da utičem na njih. Ozbiljno ću da razmislim… sreća je da imamo pauzu, šta ćemo i kako ćemo dalje. Apsolutno sam svestan svoje odgovornosti – naveo je.

Mijailović na to nije imao komentar.

– Nemam komentar, to su naše unutrašnje stvari i razgovori – istakao je Ostoja.

BONUS SADRŽAJ:

VUČIĆ ODGOVORIO OBRADOVIĆU: ‘Volite da uzmete pare, a da pričate da je ovaj drugi miljenik!’ (VIDEO)

12
28

4 Komentara

  1. Za svaki poraz krive sudije. Svaki put. Nikad nece priznati da su pobedili bolji. Kao da su najbolji na svetu i samo sudije mogu da oh pobede. I niko vise.

    2
    1
    Odgovori
  2. Lepa uvertira za prelazak u Efes, sledeće sezone. Ipak je duplo veća ponuda Efesa draža od crno-bele ljubavi.
    Prošla sezona se neće dugo ponoviti, bili smo nadomak osvajanja Evrolige, ali nas je glupost Pantera koštala da idemo na F4.
    Panter opet pravi gluposti, kao krava muzara, koja daje 20l mleka, a onda se ritne i sve prospe.

    Obradoviću, ono sinoć i jeste tvoja krivica i loše pripremljena utakmica i tražiti izgovor u sudijama je sramota za trenera poput tebe.

    Idi uzmi milione od Turaka, ali nemoj nam prodavati demagogiju kako su večito drugi krivi za naše poraze.

    5
    2
    Odgovori
  3. Sve sto si rekao Željko stoji,ali glavni problem je sto tvoja ekipa nema igru,sve vreme je cirkuzantska kosarka,gde se maltene nista ne zna,jer je sve neka improvizacija.Sam si vise puta izjavio,da je tim na parketu,ogledalo trenera.Da li si svestan,koliko ti tim loše izgleda,i koliko si ti za to kriv.Podji od sebe i svoje konkretne krivice i odgovornosti.Pusti tu šuplju priču,ja preuzimam odgovornost,i šta posle toga,nikom ništa.Klub je sada ozbiljno urušen,i jedino rešenje vidim u tvom odlasku,jer ti očigledno ne možeš da napraviš igru sa ovim igračima.

    3
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter