1
Domaći fudbal

Ognjen Mimovic at Mozzart Prva Liga 2023/2024 match between OFK Beograd and fk Sloboda Uzice, played at Youth Stadium, 12.11.2023, Belgrade, Serbia. (Photo by Dusan Milenkovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDI PROPAO TRANSFER IZ PREMIJER LIGE: Novi bek crveno-belih je dete kluba!

Objavljeno: 17.02.24 u 12:19

Očekivalo se da će Riči Lari preći u Crvenu zvezdu, ali na kraju se prelazak nije ostvario

Momak rođen 2004. godine u Gornjem Milanovcu, vraćen je u prvi tim Crvene zvezde iz OFK Beograda, za koji je igrao u prvom delu sezone.

Očekivalo se da će Riči Lari iz Notingem Foresta preći u Crvenu zvezdu, ali na kraju se prelazak nije ostvario jer je klub iz Engleske tražio više od crveno-belih. Iako je prvobitno spominjana cifra od 500.000 evra, Crvena zvezda nije bila spremna platiti traženi iznos.

Ovaj razvoj događaja mogao bi otvoriti priliku za Ognjena Mimovića, koji je već bio u OFK Beogradu na kaljenju kao startni desni bek. Sada, s povredom Koste Nedeljkovića i s ograničenim opcijama na toj poziciji, Mimoviću se može pružiti prilika da se pokaže treneru Vladanu Milojeviću.

Crvena zvezda je pokazala da može profitirati od talenata iz svoje škole, pa se očekuje da će Mimović biti jedan od mladih igrača koji bi mogli postati važan dio tima. Potencijalno, u budućnosti bi se mogao pridružiti evropskim klubovima u jakom transferu.

Mimović je ranije nastupao za mlađe kategorije Crvene zvezde i Grafičara prije nego što je bio poslan na kaljenje u OFK Beograd, gdje je igrao kao desni bek.

MILOJEVIĆ PRED NOVI PAZAR: Poznato je stanje Hvanga, a evo šta je imao da kaže o transferima!

 

0
0

1 Komentara

  1. pokusajte nase igrace da dovodite da se prestavimo kao domaci klub a ne legija stranaca, cast onima kao sto su Vierija, Sanogo, itd. Ali sramota da Serifa i ostale tarabe dovozite na La Prevaru za velike pare a ne pokazu nista. Bolje sacuvati pare a domaci igraci ako se ne pokazu barem nije skupo

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter