0
Fudbal

stadion Rajko Mitic total marakana Srbije Super Liga Crvena Zvezda - Napredak 14. Mart 2020. 14.3.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZVEZDA BLIZU DOVOĐENJA FUDBALERA IZ PREMIJER LIGE: Borjanov saigrač iz reprezentacije nadomak ‘Marakne!’

Objavljeno: 16.02.24 u 11:10

‘Crveno-beli’ nastavljaju da popunjavaju roster.

Kako saznaje Sportal, Crvena zvezda je blizu dovođenja novog fudbalera, a to je Riči Larija koji je trenutno igrač Notingem Foresta. Prema informacijama pomenutog izvora tim iz Ljutice Bodana je spreman da plati za ovog igrača 500.000 evra, a ovaj posao bi trebao vrlo brzo da se realizuje, jer je u petak poslednji dan prelaznog rok u Srbiji.

Larija igra na poziciji desnog beka, a član ‘Šumara’ je od 2022. godine, ali se tu nije baš najbolje snašao pošto je odigrao svega pet nastupa bez postignutog gola. Uglavnom je bio na pozajmicama u Torontu Vankuveru, a u svojoj karijeri nosio je dresove i Sigme i Orlanda.

Član je reprezentacije Kanade od 2019. godine za koju je nastupio 48 puta i postigao jedan pogodak. Možda u ovom poslu ima udela i Milan Borjan.

6
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter