0
Košarka

during the Kup Radivoja Koraca Season 2023-2024 semi final match between Partizan and Vojvodina at Cair hall on February 16, 2024 in Nis, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

(POLUVREME) CRNO-BELI SE MUČE U ČAIRU: Vojvodina ne dozvoljava Partizanu da se potpuno odlepi! (FOTO)

Objavljeno: 16.02.24 u 21:57

Za sada neizvesno u Nišu

Košarkaši Partizana igraju protiv Vojvodine drugu utakmicu polufinala Kupa Radivoja Koraća. Rezultat posle prvog poluvremena je 43:36 u korist crno-belih.

Ko osvaja Kup Radivoja Koraća?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Nakon što je Crvena zvezda ranije danas obezbedila učešće u finalu pobedom nad ekipom Čačka 94, na red su došli i crno-beli.

Utakmica je krenula čvrsto pa se tako čekalo punih dva minuta na prve poene, pa smo nakon toga videli 10 identičnih poena, po pet na obe strane. Nikolić i Jaramaz su pogodili za dva poena, A Trifunović nakon tri ofanzivna skoka Koprivice pogađa šut sa distance, koji automatski anulira Džonson. Koprivica je bio svuda, bacao se mladi centar za svaku loptu, hvatao skokove, čak je i lupao blokade. Vojvodina je disala za vratom crno-belima, ali je Trifunović pogodio još jednu trojku i naterao trenera Kovačevića da zatraži prvi tajmaut na utakmici. Ekipa iz Novog Sada se dobro držala protiv crno-belih najviše zahvaljući maestralnom Ljubičiću, nekadašnjem članu zlatne generacije Metalca iz Valjeva,i bivšeg NBA asa Džareda Kaningema pa su tako crno-beli posle prve četvertine imali prednost od „samo“ dva poena, 24:22!

Druga četvrtina započela je snažnim zakucavanjem Kaminskog, ali odma je stigla kazna zbog nepostavljene odbrane u vidu trojke Petra Rakićevića nekadašnjeg člana takođe Metalca i Crvene zvezde. Igralo se dosta čvrsto sa puno promašaja na obe strane, takav rasplet situacije je bolje iskoristila Vojvodina koja je preko Nikolića koji je več jednom bio koban po crveno-bele (Slavio protiv Partizana u dresu Igokee) došla do prve prednosti na meču. Obradović je bio primoran na tajmaut koji je uradio plodom pogodtkom Nanelija za tri poena. Partizan je uspeo na kraju da uvede utakmicu u ritam koji godi crno-belima pa je tako preko odličnog Naneli koji za sada ima perfektno šutersko veče (3/3 za 3 poena) došao do +5. Maestralnim zakucavanjem Koprivice Partizan ide na odmor sa +7.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter