0
Košarka

during the Kup Radivoja Koraca Season 2023-2024 semi final match between Crvena Zvezda and Cacak 94 at Cair hall on February 16, 2024 in Nis, Serbia. (Photo by Nikola Gligic/Starsport.rs ©)

ČAČANI SE ČASNO BORILI, ALI RAZLIKA U KVALITETU JE OGROMNA: Zvezda rezervisala kartu za finale! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.02.24 u 18:43

Crveno-beli u finalu čekaju boljeg iz duela Partizan – Vojvodina

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su ekipu Čačka 94 u okviru prvog polufinalnog meča Kupa Radivoja Koraća u Nišu, rezultatom 87:52 (35:23)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Nakon nešto slabijeg starta i prve četvrtine, crveno-beli su uspostavili potpunu kontrolu nad utakmicom i kako se meč bližio kraju, tako je prednost rasla. Zvezda je večeras odigrala pre svega odličan defanzivan meč, o čemu govori i broj primljenih poena.

Ko osvaja Kup Radivoja Koraća?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Što se tiče tima iz Čačka, osim odlične prve deonice, ništa više nismo videli od njih. Ipak, ovaj tim nije na nivou ekipe kakva je Crvena zvezda i jedan ovakav meč će im definitivno značiti u smislu dodatnog sticanja iskustva.

Zvezda se plasirala u novo finale Kupa Radivoja Koraća i u finalu čeka pobednika meča Partizan – Vojvodina, a taj meč počinje u 20 časova.

Tim Janisa Sferopulosa nije najbolje ušao u ovaj meč. Dosta energičnije su izgledali Čačani što se i odrazilo na rezultat. Ipak, kako je vreme u prvoj deonici odmicalo, tako cu crveno-beli bili sve sigurniji. Na prvu pauzu otišlo se nerešenim rezultatom – 15:15

Jedan od trenutaka koji je „probudio“ crveno-bele, jeste tajmaut Sferopulosa, koji je poprilično bio ljut na svoje igrače, a kako je to izgledalo pogledajte ovde.

U drugoj deonici Zvezda stiče potpunu kontrolu nad utakmicom, dok Čačak 94 staje i gubi sve konce na oba kraja terena. O tome kako je izgledao ovaj period utakmice govori i rezultat – 20:8.

Nije se Zvezda zaustavila u drugom poluvremenu. Pre svega defanzivno su crveno-beli odigrali odličan meč, dok su u napadu igrali onoliko koliko im je potrebno.

Bitna stavka za samog Sferopulosa jeste što su svi igrači dobili minute, a debitovao je i mladi Andrej Kostić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter