0
Fudbal

Ćabi Alonso (FOTO: Twitter/Bayer 04 Leverkusen)

KLASIČNO BAJERNOVSKI: ‘Bavarci’ zainteresovani za Ćabija Alonsa!

Objavljeno: 16.02.24 u 12:30

Španski strateg atrakcija ove sezone.

Fudbaleri Bajern Minhen su ove takmičarske godine u neprepoznatljivoj formi i na pragu su da izgube titulu Bundeslige nakon malo više od decenije dominacije. U prošlom kolu domaćeš šampionata poraženi su od glavnog konkurenta za naslov prvaka Nemačke, Bajer Leverkuzena, a u osmini finala Lige šampiona Lacio je bio bolji rezultatom 1:0.

Poznato je da ‘Bavarci’ vole da uzimaju ono što je najbolje u Nemačkoj i da tako sastavljaju svoj tim. Sada su zainteresovani za trenera ‘Apotekara‘, Ćabija Alonsa koji sa veliki uspehom vodi Leverkuzen. Tomas Tuhel je na ivici da izgubi posao, a iz Bajerna vide Španca kao idealnu zamenu.

Alonso nema poraz ove sezone u Bundesligi i postao je jedan od najtraženijih stratega. Međutim, mnogi ga vide kao naslednika Jirgena Klopa u Liverpulu, pošto su se čak 63 odsto navijača izjasnilo da bi voleli ponovo da ga vide na ‘Enfildu‘. On je bio igrač Redsa u periodu od 2004. do 2009. godine, ali je igrao i u Bajerna od 2014. do 2017. gde je i okačio kopačke o klin.

Bilo kako bilo, jasno da ćemo imati zanimljiv period na trenerskom tržištu, pogotovu ako Alonso dođe do pehara Bundeslige.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter