0
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@PSG_English

ČELSI U PANICI:Odlazak Mbapea naterao Parižane da iskeširaju astronomsku sumu za Nigerijca! (FOTO)

Objavljeno: 16.02.24 u 20:30

Mnogi su videli Osimena u dresu Plavaca

Fudbalski svet u poslednjih 48 sati bio je u uzbuđenju zbog odluke Kilijana Mbapea (25) da na kraju sezone napusti Pariz Sen Žermen! Ova vest šokirala je mnoge ljubitelje fudbala, s obzirom na Mbapeovu izuzetnu karijeru i uticaj koji je imao u timu PSG-a.

Odluku o napuštanju kluba zvanično je saopštio Mbape čelnicima „svetaca“, predvođenim vlasnikom Naserom El Kelaifijem, što je otvorilo pitanje gde će nastaviti svoju karijeru, ali i ko će biti njegova zamena.

Mbape će napustiti PSG bez obeštećenja, budući da mu ističe ugovor, što je dodatno pojačalo interesovanje klubova širom sveta za njegovo angažovanje. Među prvim spekulacijama o zameni za Mbapea, ističe se mogućnost dolaska napadača Napolija, Viktora Osimena (25).

Osimen, Nigerijac koji važi za jednog od najboljih igrača u italijanskoj Seriji A, bio je ključni igrač u uspesima Napolija, posebno u osvajanju titule prošle sezone. Francuski i italijanski mediji javljaju da je PSG spreman da uloži čak 150 miliona evra u dovođenje Osimena kako bi nadomestio odlazak Mbapea. Nigerijac je ranije odrastao gledajuči Didijera Drogbu i uzevši u obzir Čelsijev deficit sa špicevima, mnogi su upravu videli Nigerijca u plavom dresu.

Predsednik Napolija, Aurelio De Laurentis, navodno će tražiti isti iznos ili možda i više za transfer Osimena, ali vlasnici PSG-a očigledno su spremni da plate visoku cenu kako bi osigurali pojačanje i nadoknadili gubitak Mbapea. Ova saga sigurno će nastaviti da intrigira fudbalski svet dok se ne razreši pitanje budućnosti obe zvezde na terenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter