0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@KMbappe

SAGA JE GOTOVA: Fabrisio Romano javlja – Ljubav je konačno pukla između Mbapea i PSŽ-a! (FOTO)

Objavljeno: 15.02.24 u 18:14

Real Madrid izlazi kao najveći dobitnik iz ove situacije

Saga oko budućnosti Kilijana Mbapea u Parizu konačno je okončana! Francuski napadač obavestio je predsednika PSG-a Naser Al-Kelaifija da će na kraju sezone napustiti klub kao slobodan igrač.

Ovu vest potvrdili su svi relevantni svetski mediji, uključujući poznate insajdere poput Fabricija Romana i Davida Ornštajna. Mbapeova odluka sada je konačna, iako će klub ostati u kontaktu s njim do isteka ugovora kako bi se dogovorili o daljem angažmanu.

Najviše od svega, Real Madrid izlazi kao najveći dobitnik iz ove situacije, što potvrđuju izveštaji medija koji su već ranije nagoveštavali skori transfer.

Mbape je stigao u PSG 2018. godine u rekordnom transferu vrednom 180 miliona evra. Od tada je na 290 utakmica postigao nevjerojatnih 243 gola. Osvojio je pet titula u Ligi 1, tri Kupa i Superkupa, te dva Liga kupa, uz sudjelovanje u finalu Lige prvaka. Ovaj transfer označava kraj jedne ere za PSG, ali otvara i nova vrata za Mbapea i njegovu karijeru u madridskom klubu.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter