0
Fudbal

(191023) -- BRUGGE, Oct. 23, 2019 (Xinhua) -- PSG's Kylian Mbappe celebrates a score during a Group A match of the 2019-2020 UEFA Champions League between Paris Saint-Germain (PSG) and Club Brugge in Brugge, Belgium, Oct. 22, 2019. (Xinhua/Zheng Huansong)

LIGA ŠAMPIONA: Bajern traži utehu u ‘večnom gradu’, PSŽ dočekuje neugodni Real Sosijedad!

Objavljeno: 14.02.24 u 12:25

Zanimljivi mečevi nas očekuju.

Večeras se nastavlja osmina finala Lige šampiona. Rimu na stadionu ‘Olimpiko’ dolazi ‘ranjevi lav’, Bajern Minhen koji će pokušati da zaleči svoje rane nakon teškog poraza u derbiju kola Bundeslige od Bajer Leverkuzena. Tomasu Tuhelu se opasno drma klupa, a možda bi nakon večerašnjeg neuspeha i bio bivši.

Bavarci’ ove sezone igraju promenjivo, nisu tako ubedljivi, ali ponovo u samom špicu imaju mašinu u vidu Harija Kejna, koji je očigledno maler za trofeje. Pobeda Bajerna nad ‘Nebesko-plavima’ značila bi sigurno u podizanju samopouzdanja ekipe. Sa druge strane Pari Sen Žermen na ‘Parku Prinčeva’ dočekuje nimalo ugodni Real Sosijedad.

Parižani su bili u grupi smrti koju su na kraju prošli, a na papiru su dobili možda lakog protivnika, ali u praksu to izgleda drugačije, jer ekipa iz San Sebastijana ume da bude nezgodna za favorite. Kilijan Embape bi trebalo da se izjasni o svojoj budućnosti, a sve je izvesnije da će otići u Real Madrid, pa mu ovo sigurno i motivacija da se pokaže u najboljem svetlu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter