0
Košarka
Nikola Jović

Nikola Jović (FOTO: YouTube/Screenshot)

JOVIĆ OTKRIO KAKO JE ČUVATI ADETOKUMBA: ‘On je s razlogom bio dvostruki MVP!’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.24 u 09:15

‘Sam dao sve od sebe, saigrači su mi čuvali leđa i nekako je to uspelo.’

Košarkaši Majami Hita ostvarili su pobedu protiv Milvokija rezultatom 123:97 u novoj rundi NBA lige. Nikola Jović odigrao je meč karijere i predvoio svoj tim do trijumfa postigavši 24 poena, 7 skoka i 3 asistencije i bio najefikasniji na čitavom susretu. On je nakon meča istakao da su radili sve što je trener tražio i da je sve odlično prošlo.

-Bilo je sjajno. Počeo sam kao starter mislim između 10 i 12 utakmica ove sezone i bio sam fokusiran, radim vredno i spreman sam. Danas sam ponovo bio starter i trener je želeo da pobedimo i ja želim da pobeđujemo. Znali smo tačno šta treba da radimo i to smo uradili, plan meča je bio sjajan. Svi su delili loptu i trener uvek kaže ‘karma će uraditi svoje‘. Delili smo loptu, igrali sjajnu odbranu, i odlično je prošlo – naveo je.

Hitsi su odlično prarirali Milvokiju u trčanju.

-Da, pomoglo je. Tokom plana igre smo znali da igramo protiv još jednog sjajnog tima koji je odličan u defanzivnoj tranziciji, bili smo spremni da trčimo, to je ono što je trener želeo, to smo i uradili – nastavio je reprezentativac Srbije.

Opisao je kako je čuvati Janisa Adetokumba.

-Nije lako, naravno, on je s razlogom bio dvostruki MVP. Ali sam dao sve od sebe, saigrači su mi čuvali leđa i nekako je to uspelo. Ne možete da ga čuvate samo jedan na jedan, ceo tim je bio uključen i pomagali su mi i to smo uradili i prošlo je dobro – zaključio je Jović.

BONUS SADRŽAJ:

PANDEV: ‘Stanković je doveo muziku privatnim avionom iz Srbije u Milano!’ (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter