0
Fudbal

Dejan Stanković (FOTO: Starsport)

PANDEV: ‘Stanković je doveo muziku privatnim avionom iz Srbije u Milano!’ (VIDEO)

Objavljeno: 14.02.24 u 08:20

‘Čak je i Maikon naučio srpske pesme’.

Prepričavaće se još dugo čuvena sezona 2009/10 kada je Inter osvojio čuvenu ‘tripletu’ pod dirigentskom palicom ‘specijalnog’ Žozea Murinja. Bio je to fanstatičan period ‘Neroazura‘ koji su tih godina pokorili Italiju. Dominaciju je započeo Roberto Manćini, a nastavio upravo Portugalac.

Čekala se titula Lige šampiona od 1965. godine, a onda je Murinjo te 2010. godine zasenio celu Evropu i u polufinalu izbacio možda najmoćniju Barsleonu u istoriji, a nakon toga Bajern Minhen u finalu kada je Dijego Milito odigrao meč života. Jedan od važnih šrafova u tom Interu bio je i Goran Pandev koji se ispričao jednu angedotu o Dejanu Stankoviću.

Naime, igralo poslednje kolo Serije A protiv Sijene, a Interu je pobeda garantovala odbranu ‘Skudeta‘, pošto je iza sebe imao Romu koja mu disala za vratom sa dva boda manje. Upravo je tako i bilo ‘Neoazuri‘ su uradili baš onako Murinjovski, dobili utakmicu sa 1:0 golom  Milita i došli do cilja. Pre utakmice, Stanković je predložio Pandevu da pozove srpsku muziku i tako proslave titulu.

-Stanković mi je rekao ako osvojimo titulu da će zove ovu muziku iz Srbije, pošto kako kaže ‘nije ova Italijanska baš za feštu’. Mi igramo protiv Sijene i ako pobedimo osvajamo ‘Skudeto’, a Dejan je doveo bend privatnim avionom u jedan restoran u Milanu. Čak je i Maikon koji je iz Brazila naučio Srpske pesme – prisetio sjajni Makedonac.

 

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Објава коју дели Еден на Еден (@edennaeden)

9
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter