0
Košarka

FOTO: @cavs/X

RAJAKOVIĆ KREĆE OD NULE: Poraz novokompanovih Reptorsa od Klivlenda, Bogdanovićev loš start! (VIDEO)

Objavljeno: 11.02.24 u 10:29

Bojan Bogdanović debitova za Nikse u porazu protiv Indijane

U Torontu je odigran meč između domaćih Reptorsa i Kavsa u kom je ekipa iz Ohaja trijumfovala rezultatom 119:95.

Komforan trijumf Klivlenda protiv ekipe Darka Rajakovića je bila njihova deveta u nizu i u najboljoj su formi u čitavoj NBA ligi.

Čak osmorica igrača gostujuće ekipe su bili dvocifreni, a među njima je najefikasniji bio Džeret Alen sa 18 poena i 15 skokova, dok je Evan Mobli imao 17 poena i 11 skokova.

Najveći otpor je pružio mladi Skoti Barns koji je zabeležio tripl-dabl sa 24 poena, 10 skokova i isto toliko asistencija.

Predstavnika iz regiona prošle večeri u najjačoj ligi sveta je imala i Hrvatska, čiji je Bojan Bogdanović debitova za Nikse u porazu protiv Indijane (125:111).

Bogdanović je na prvom meču u „Velikoj jabuci“ imao 11 poena, ali sa tek 3/10 šuta iz igre. Džejlen Branson je postigao 39 poena što je bilo nedovoljno, dok se u pobedničkom timu istakao Tajris Haliburton sa 22 poena i 11 asistencija, kao i Majls Tarner sa poenom više od svog plejmejkera.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter